home » (VoIP) telefonie

(VoIP) telefonie

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit spraak over datanet, of bellen via een internetverbinding. De voordelen van VoIP zijn haast grenzeloos. Denk aan bijna onbeperkte hoveelheid lijnen, niet afhankelijk van locatie, eenvoudig te configureren en goedkoper bellen.

Gigaset

Gigaset pro verenigt het beste van twee werelden: de open SIP-standaard en het gebruiksgemak van de grote zakelijke systemen.

Klik hier voor het productoverzicht.

HP

Hewlett-Packard (algemeen bekend als HP) is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. Het leveringsprogramma loopt van elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening.

Klik hier voor het productoverzicht...

Mitel

Mitel is een toonaangevende wereldspeler op gebied van IP-technologie, gebaseerd op open standaarden.

Klik hier voor het productoverzicht...

Panasonic

Panasonic is een van de grootste producenten van elektronica ter wereld en bestaat uit meer dan 600 bedrijven. Onderdeel van het portfolio is een reeks van SIP DECT toestellen.

Klik hier voor een productoverzicht...

Polycom

Polycom is marktleider op het gebied van video- en audioconferencing producten. Daarnaast voeren ze een reeks van SIP toestellen.

Klik hier voor het productoverzicht...

RTX

RTX ontwikkelt professionele DECT oplossingen voor VoIP omgevingen. Bent u op zoek naar een MultiCell DECT systeem? Probeer RTX...

Klik hier voor het productoverzicht...

SNOM

SNOM is door de uitstekende kwaliteit een belangrijke partner voor leveranciers van hosted VoIP, IP PBX en Unified Communications oplossingen.

Klik hier voor het productoverzicht...

Spectralink

Spectralink levert geavanceerde draadloze oplossingen om de 'mobile workers' binnen een organisatie door middel van technologie, innovatie en integratie efficienter te kunnen laten werken. Door aanwezig te zijn, te luisteren en te analyseren hoe personeel met draadloze communicatie om gaat en om wil gaan blijft Spectralink de producten afstemmen op de eisen en wensen van de markt.

Klik hier voor een productoverzicht. 

Yealink

Yealink is sinds 2001 actief op gebied van VoIP en IP communicatie oplossingen. Door de scherpe prijs, brede interoperabiliteit en eenvoudige bediening is Yealink uitgegroeid tot de grootste Chinese leverancier in Europa.

Klik hier voor een productoverzicht...

Nieuw: Jabra SPEAK 710

Jabra lanceert unieke speakerphone...

Lees verder »

De mooiste audio ervaring...

verhoogde concentratie met Sennheiser MB 660.... 

Lees verder »

3CX Vast Mobiel integratie...

Nog nooit integreerde een app zo mooi als nu!

Lees verder »

3CX Whiteboard

3CX WebMeeting, nu nóg beter...

Lees verder »

twitter

Volg Atis Telecom op Twitter

inloggen

gebruikersnaam

wachtwoord

inloggegevens vergeten?

zoeken in website